Sijoittaminen - Ihmiseltä Ihmiselle Pikalainaa Finncredit
finncredit-sijoittaminen

Sijoittaminen Finncredit

Ihmiseltä Ihmiselle Laina on oivallinen sijoitusmuoto – se antaa sinulle mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla kun saat siitä itsellesi hyvän tuoton.

Sijoitamisen hyödyt:

Helppo ja pienitöinen, jos ei käydä aktiivista kauppaa.
Mahdollistaa hajauttamisen helposti.
Mahdollistaa sijoittamisen kehittyville markkinoille.

Finncredit keskimääräinen korkotuotto on 10,50%

Sijoittamisen aloittaminen

Sijoittaminen voi tuntua aloittelijasta todella vaikealta, mutta Finncredit vertaislaina on oivallinen sijoitusmuoto – se antaa sinulle mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla, kun saat siitä itsellesi hyvän tuoton. Aloita sijoittamisen sinulle sopivalla panostuksella. Ei kannata sijoittaa kaikkia varoja kerralla. Minimisijoitus on 5000€. Selvitä ensin, miten paljon voit sijoittaa, niin että se ei rasita omaa taloutta. Näin pääset alkuun ja kokeilemaan miten Finncredit sijoitustuote toimii ja myöhemmin päättää haluatko tallettaa enemmän.

Oikea aika sijoittaa on aina

Sijoittaminen Finncreditin kautta

Finncredit sijoitustuote eroaa muista sijoitustuotteista siten, että voit aloittaa sijoittamisen milloin vain, eli aina on oikea aika sijoittaa. Tämä johtuu siitä että tuotteemme ei ole sidoksissa osakemarkkinoihin ja siksi volaliteetti on alhainen, joka myös näkyy asiakkaidemme salkkujen arvonkehityksessä. Finncredit tuoteen salaisuus perustuu korkoa korolle efektiin, joka tarkoittaa sitä että kun uudelleen sijoitat korkotuottosi uusiin sijoituskohteisiin, kertyy sijoituksellesi lisää korkotuottoa. Sijoittamisen aloittaminen on helpompaa, kun olet luonut itsellesi selkeät tavoitteet. Määrität ainoastaan kuinka paljon haluat sijoittaa, kuinka pitkäksi ajaksi ja mikä on riskihalukkuutesi. Finncreditin sijoitustuote on sopiva vaihtoehto, jos sinulla ei ole aikaa seurata aktiivisesti sijoituksiasi. Kun olet asettanut salkkusi ehdot, huolehtii se itse itsestään jatkosijoittamalla maksueriä uusiin lainoihin samojen kriteereiden mukaan. Finncreditin automaattinen sijoitusominaisuus mahdollistaa sijoituksen hajauttamisen pieniin osiin. Lue lisää automaattisesta sijoitusominaisuudesta.

Sijoittaminen Finncreditin kautta

Finncredit on vaihtoehto perinteisille sijoituksille. Vertaislaina perustuu ikivanhaan periaatteeseen – niin kauan kuin rahaa on ollut olemassa, ihmiset ovat lainanneet sitä toisilleen. Lue lisää vertaislaina sijoittamisesta. Sijoittaminen Finncreditin kautta ei vaadi sijoittajalta pitkää sijoituskokemusta tai suurta sijoituspääomaa. Asiakkaamme käyttävät Finncredit täydentääkseen omaa sijoitussalkkuaan. Tyypilliset asiakkaat ovat, osake- ja rahastosijoittajat, eläkesäästäjät, asunto- ja kiinteistösijoittajat ja säästäjät. Mikäli haluat lisätietoa sijoittamisen aloittamisesta voit ottaa yhteyttä edustajiimme.

Jos haluat aloita sijoittaminen heti: kirjoita tähän sijoittaminen@finncredit.fi