Lainaa heti tilillesi

Finncredit pikavippi on todella nopea!

Lainaa heti tilillesi? Monet ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että hakiessa pikalainaa tulee rahaa tilille välittömästi. He eivät tiedä, että pikalainan hakeminen on muuttunut turvallisemmaksi ja yksinkertaisemmaksi. Finncredit – Jos tarvitset rahaa heti!

Kuinka saada lainaa heti tilille?

miten saada lainaa heti tilille

Jokainen meistä tulee joskus siihen tilanteeseen että rahat eivät vain tunnu riittävän, joskus riittää pelkästään se että samalle kuukaudelle osuu muutaman kerran vuodessa erääntyvät vakuutusmaksut ja vesimaksut. Puhumattakaan tilanteista joissa jokin kodinkone hajoaa tai autosi ei suostukaan käynnistymään.

Nämä ovat juuri niitä tyypillisiä tilanteita joissa tarvitsee lainaa heti.

Vaikka lainaa saakin nykyään nopeasti netistä, haluat varmasti tietää miten voisit saada lainaa käyttöösi kun sitä tarvitset.

1. Syötä haettava lainasumma
2. Valitse laina-aika
3. Vahvista hakemus
4. Luoton siirto tilille

Mistä raha heti tilillesi?

Pankinsisäiset siirrot on tililläsi samana päivänä!

rahaa

Raha tulee tilillesi hyvin nopeasti. Useimmiten jo muutamassa tunnissa. Rahat menee suoraan henkilökohtaiselle pankkitilillesi ja voit käyttää rahojasi miten haluat. Luoton määrä on 20-2250 euroa, eräpäivä valintasi mukaan 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle. Tarvitset rahaa nopeasti? Odottaa vähemmän – Hae lainaa heti!

Miksi hakea pikalaina?

Pikalaina on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat rahaa välittömästi riippumatta hätätapauksesta (kuten auton korjaus). Rahat ovat käytettävissä välittömästi ja lainan voi maksaa takasin tulevana palkkapäivänä tai jopa 90 päivän kuluttua (riippuen lainasummasta). Pikalainan hakeminen on helppoa, hakemuksen voi tehdä netissä suoraan kotoa ja lainapäätöksen saat myöskin välittömästi.

Miksi ei tavallista lainaa pankista?

miksi ei laina pankista

Lainahakemuksen menettely kestää kauan ja lainan saaminen samana päivänä ei ole mahdollista. Sen lisäksi pankit tekee perusteellisen taustan tarkistuksen (tiliote, luotto historia). Pikalainalla saat rahat heti käyttöösi, vaikka panki ovat jo kiinni. Sinun ei tarvitse varata aikaa luottojohtajalle, ei edes tarvitse lähteä kotoa.

Mitä tarvitaan, jotta saisit nopeasti hakea pikalainaa?

Haluat nopeasti hakea pikalainaa? Tietenkin sinulla täytyy olla voimassa oleva pankkitili, jonne raha maksetaan. Sinulla täytyy olla voimassa oleva puhelinliittyma, jolla saatt hyväksya lainahakemuksen. Sinun täytyy ilmoittaa voimassa oleva osoite ja sinun on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Alaikäiselle lainan myöntäminen on kiellettyä.

Lainaa heti ilman liitteitä

Lainat, kulutusluotot ja pikavipit ilman liitteitä

Yksi ärsyttävämmistä asioista nopeaa lainaa etsiessä on se, jos lainapalvelu vaatii lähettämään liitteitä. Liitteiden lähettäminenhän oikeastaan pilaa koko pikalainan idean – sen, että rahaa saa oikeasti nopeasti tilille! Onneksi kuitenkin nykyään on niitäkin lainapalveluita, joista saa lainaa ilman liitteitä. Palvelut eivät vaikuta koordinoivan lainapäätöksiään keskenään, eli jos lainaa oikeasti tarvitsee heti, niin ei kannata masentua vielä siitä, jos yhdestä paikasta ei saa lainaa, sillä toisesta paikasta se voi onnistua.

Lainaa Heti Maksuhäiriöiselle

Lainaa Heti Maksuhäiriöiselle? Aikaisemmat maksuhäiriömerkinnät voivat kuitenkin vaikeuttaa lainan saantia, sillä Suomen lainsäädännön mukaan lainaa maksuhäiriöiselle ei saa antaa. Tällä linjauksella pyritään estämään suuremmat taloudelliset ongelmat. Pankit ja lainanantajat haluavat myös varmistaa, että lainan ottaja pystyy todella maksamaan lainan takaisin. Joissakin tapauksissa voi saada esimerkiksi yksityiseltä rahoittajalta lainaa heti maksuhäiriöiselle, mikäli maksuhäiriömerkintä on vuosia vanha ja hakija pystyy osoittamaan maksukykynsä esimerkiksi riittävillä ansiotuloilla.

Finncredit Pikalaina: Lue lisää täältä
Finncredit Pikaluotto: Blogi

Jakaa:
lainaa heti facebook
lainaa heti twitter
lainaa heti google
lainaa heti reddit
Lainaa heti tilillesi